AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Archive: August, 2011



Ain (sNeak Peek)

Thursday, August 4th, 2011

Kuantan

Tuesday, August 2nd, 2011

Perjalanan kali ini bersama seisi keluarga..yuhuuu..ke Kuantan Ibu Negeri Pahang Darul Makmur.Perjalanan yang mungin juga tidak terancang..mungkin juga di rancang..pada asalnya untuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan dan serba sedikit tugasan yang perlu di settlekan di Kuantan.Kuantan tetap macam 11 tahun dulu..masih sama..cuma sedikit2 perubahan yang ada.namun tidak lah nampak begitu ketara.Tiada apa sangat nak aku bebel di sini..takde jugak banyak gambar yang aku shot mahupun aku singgah..sebab di sini cuaca xberapa ok..kebelakangan ni angin kuat yang begitu menakutkan ( kata makcik aku la )..heheh..ok,asalnya dalam entry ni gambar anak2 aku & my Wife terchintaaa..itu aja..sooo stop di sini saja la ek..babaiii..

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge