AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Archive: September, 2011



Yati & Adli | Big Day

Thursday, September 29th, 2011

Nurul Ain | Bertunang

Tuesday, September 20th, 2011

Yati & Adli | Nikah

Tuesday, September 13th, 2011

Perjalanan yang agak jauh..seminggu beraya di kampung halaman kali ini aku balik lagi ke kampung untuk melaksanakan tanggungjawab yang di amanahkan oleh rakan sekolah aku.Normayati Nordin..Yati ni aku berkawan sejak dari sekolah rendah lagi…walaupun xla serapat dengan rakan perempuan yang lain namun ada kala dulunya pernah la gak berdebat,melawak,nyakat,ngutuk…hehehe. Di kalangan rakan-rakan lain dia mmg seorang yang bijak pandai..kategori Genius jugak la..kalau dalam Top 10 Best student ujian atau exam mmg nama dia aje la..jgn nak berangan la nak nyelit..jauh sekali nama aku..hahaha..x heran la jugak dia skrg tgh cuti belajar as Lecturer di UTHM Batu Pahat untuk ke level  PHD..UK lagi kot gamaknya.. Namun pernikahan sgt meriah walaupun hujan dengan keriuhan jiran-jiran yang merewang usik mengusik latah melatah..kat sini jgak banyak kembali aku jumpa makcik-makcik pakcik-pakcik  kwn mak abah aku yang sudah hampir 12 tahun xjumpa..ramai lagi masih mengenali aku walau aku dah gemOooK..kadang2 ada masa aku di sakat menceritakan semula zaman2 muda mudi dulu..ahakss…

Di Pagi Syawal

Monday, September 5th, 2011

Salam Lebaran Salam Syawal..Maaf Zahir Batin.Pagi Syawal tahun ini Alhamdulillah dapat beraya di kampung halaman di Raub Pahang.sungguh Indah dan Meriahnya di pagi syawal kali ini.Aku dapat beraya dengan Putera dan Puteri serta Permaisuri hati  abah bonda adik2 semua.Lemang rendang menjadi juadah wajib.

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge