AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Archive: October, 2011



Me & My Family

Monday, October 17th, 2011

Genting Highland

Thursday, October 6th, 2011

Perjalanan 5-6 jam dari johor bahru…ia sungguh luar biasa perjalanan ini..banyak kali berhenti,berehat,shoping sebelum mendaki ke bukit,tiada apa yang hendak di kejarkan..bkn boleh berkasino pun..trip singkat ni tanpa ada plan awl yang di rancang..tergerak hati nak bawak my lovely wife dgn anak2 naik ke atas..

Sara dah 2 tahun..sudah banyak mengenali dan tahu serba serbi..xsalah aku bawk suatu pendedahan yang baru pada dia..asyik pi Tesco Mydin Jusco naik Aeroplane token jerk…hahaha..syukur Alhamdulillah dia berani dan cuba buat sesuatu yang baru..riang ria mereka semua..Hilang penat carik duit tgk semua gembira.

Suasana memang sejuk..tapi agak sedih sejuk xseperti 10 tahun dulu..teringat aku dgn kwn2 aku masa 1st time menapak di sana.meringkuk tulang temulang tahan kesejukan bila xsempat nak balik turun ke bawah..terpaksa tido di surau..xpasal dok balai..hahaha…suasana dingin melancarkan aktiviti di atas..namun itulah,xsejuk mcm dulu lah..sayang seribu kali sayang..xpakai sweater pun xpe..mmg xsejuk..

!st World Hotel 2nd time aku stay…everything best..makan pun ok…dan hotel paling mahal aku menginap utk kali ini…last minit booking..Sungguhpun,ini bkn kali terakhir aku jejak..aku akan repeat lagik..sememangnya ia tempat yang unik dan tempat yang boleh berehat walaupun ia hiruk pikuk 24 jam.

Pada sahabat aku Megat Hazri a.k.a Megat Bukit..thanks so much belanja mkn minum di sana..Jasamu di kenang..

Sara Blink3

Monday, October 3rd, 2011

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge