AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Archive: December, 2011



Pakej Jurugambar Perkahwinan 2012 Di Buka

Friday, December 30th, 2011

Salam.Kini pakej perkhidmatan Jurugambar Perkahwinan bagi 2012 telah di buka.Segala pertanyaan di alu-alukan kepada semua bakal2 pengantin.

Amri

0167115485

Email: amkacak@yahoo.co.uk

From Chuping With Love

Friday, December 30th, 2011

Rafidah + Iwan

Tuesday, December 20th, 2011

Langkawi.

Thursday, December 15th, 2011

Salam.seperti yang diceritakan entry sblm ini,percutian kali ni percutian mmg xla terancang secara perfectnya..plan mmg ada..tapi memandangkan komitmen yang ada pada sy n wife membuatkan ingin postpone kan aje…Kita Hanya Merancang..Tuhan Tentukan..Rezeki Allah datang mencurah2..Dia bagi Kami Kelapangan Masa Rezeki Kesihatan jadi inilah hasilnya..dapat jugak jejaki Pulau Lagenda ni..Memang best..Sara n Mukhriz wow wow wow aje di mulut…Suasana yang memang jatuh cinta..mcm nak stay lama2 aje kat sini..mcm nak wat port datang tiap2 minggu..tarikan Wallahualam..keadaan pantai sekitaran cantik..cantik mcm tempat2 yang lain,pulau2 yang lain yang telah kami jejaki..tapi apa yang buat betul2 Fall in Love masih aku cari2 lagi…belum ada jawapan kenapa…Hati ni mmg telah di tawan.. 5 hari disini banyak jugak tempat2 yang popular kami pergi,tapi ada juga tidak kesempatan kerana hal2 yang rasa tidak sesuai pergi memandangkan si Sara n Mukhriz masih kecil untuk di bawa.apapun Subhanallah..n Best!

One Night @ Penang

Thursday, December 15th, 2011

salam.Cuti sekolah bermula.Hoholiday la kami..kesempatan terluang perjalanan yang tak terancang kami bercuti ke Utara Tanah Air.Perjalanan kami berhenti di Penang untuk satu malam sebelum di teruskan ke Perlis untuk ke Langkawi.banyak lagi gambar2 anak2 yang sempat di rakam sepanjang perjalanan/percutian kali ini.

20.11.2011

Thursday, December 15th, 2011

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge