AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Archive: ‘Landscape’



Ramadhan + Syawal Gift

Wednesday, June 7th, 2017

Hi all.. Grab less 25%** discount during celebration month Ramadhan + Syawal.

T&C Apply.

Farhana & Azhan | Kota Tinggi

Sunday, January 29th, 2017

Teaser | Aniza & Shafiq

Wednesday, October 26th, 2016

AnizaShafiq

Langkawi.

Thursday, December 15th, 2011

Salam.seperti yang diceritakan entry sblm ini,percutian kali ni percutian mmg xla terancang secara perfectnya..plan mmg ada..tapi memandangkan komitmen yang ada pada sy n wife membuatkan ingin postpone kan aje…Kita Hanya Merancang..Tuhan Tentukan..Rezeki Allah datang mencurah2..Dia bagi Kami Kelapangan Masa Rezeki Kesihatan jadi inilah hasilnya..dapat jugak jejaki Pulau Lagenda ni..Memang best..Sara n Mukhriz wow wow wow aje di mulut…Suasana yang memang jatuh cinta..mcm nak stay lama2 aje kat sini..mcm nak wat port datang tiap2 minggu..tarikan Wallahualam..keadaan pantai sekitaran cantik..cantik mcm tempat2 yang lain,pulau2 yang lain yang telah kami jejaki..tapi apa yang buat betul2 Fall in Love masih aku cari2 lagi…belum ada jawapan kenapa…Hati ni mmg telah di tawan.. 5 hari disini banyak jugak tempat2 yang popular kami pergi,tapi ada juga tidak kesempatan kerana hal2 yang rasa tidak sesuai pergi memandangkan si Sara n Mukhriz masih kecil untuk di bawa.apapun Subhanallah..n Best!

Kuantan

Tuesday, August 2nd, 2011

Perjalanan kali ini bersama seisi keluarga..yuhuuu..ke Kuantan Ibu Negeri Pahang Darul Makmur.Perjalanan yang mungin juga tidak terancang..mungkin juga di rancang..pada asalnya untuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan dan serba sedikit tugasan yang perlu di settlekan di Kuantan.Kuantan tetap macam 11 tahun dulu..masih sama..cuma sedikit2 perubahan yang ada.namun tidak lah nampak begitu ketara.Tiada apa sangat nak aku bebel di sini..takde jugak banyak gambar yang aku shot mahupun aku singgah..sebab di sini cuaca xberapa ok..kebelakangan ni angin kuat yang begitu menakutkan ( kata makcik aku la )..heheh..ok,asalnya dalam entry ni gambar anak2 aku & my Wife terchintaaa..itu aja..sooo stop di sini saja la ek..babaiii..

Panggilan Pulau

Tuesday, July 5th, 2011

Yeah….Perjalanan penjelajahan 7 buah pulau..rasanya trip ini sudah memasuki 3 kali peluang aku merayap berhijrah dari satu pulau ke satu pulau yg utama di bawah Taklukan Johor..perjalanan 2 Hari 2 malam untuk aku sampai ke semua destinasi termasuk melaksanakan kerja-kerja di lapangan..namun untuk ruangan kali ini tidak banyak gambar yan aku dapat kumpulkan memandangkan tiada kesmpatan untuk aku lama stay di pulau..segalanya banyak masa di habiskan di dalam boat..kerana ada sebab2 tertentu.

Nota Kaki : September ini aku akan buat penjelajahan semula.mungkin kali ini lebih lama…dan mungkin lagi seronok..dan juga mungkin banyak gambar yang aku dapat.

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge