AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Archive: ‘My Mine’



Kuantan

Tuesday, August 2nd, 2011

Perjalanan kali ini bersama seisi keluarga..yuhuuu..ke Kuantan Ibu Negeri Pahang Darul Makmur.Perjalanan yang mungin juga tidak terancang..mungkin juga di rancang..pada asalnya untuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan dan serba sedikit tugasan yang perlu di settlekan di Kuantan.Kuantan tetap macam 11 tahun dulu..masih sama..cuma sedikit2 perubahan yang ada.namun tidak lah nampak begitu ketara.Tiada apa sangat nak aku bebel di sini..takde jugak banyak gambar yang aku shot mahupun aku singgah..sebab di sini cuaca xberapa ok..kebelakangan ni angin kuat yang begitu menakutkan ( kata makcik aku la )..heheh..ok,asalnya dalam entry ni gambar anak2 aku & my Wife terchintaaa..itu aja..sooo stop di sini saja la ek..babaiii..

Panggilan Pulau

Tuesday, July 5th, 2011

Yeah….Perjalanan penjelajahan 7 buah pulau..rasanya trip ini sudah memasuki 3 kali peluang aku merayap berhijrah dari satu pulau ke satu pulau yg utama di bawah Taklukan Johor..perjalanan 2 Hari 2 malam untuk aku sampai ke semua destinasi termasuk melaksanakan kerja-kerja di lapangan..namun untuk ruangan kali ini tidak banyak gambar yan aku dapat kumpulkan memandangkan tiada kesmpatan untuk aku lama stay di pulau..segalanya banyak masa di habiskan di dalam boat..kerana ada sebab2 tertentu.

Nota Kaki : September ini aku akan buat penjelajahan semula.mungkin kali ini lebih lama…dan mungkin lagi seronok..dan juga mungkin banyak gambar yang aku dapat.

Anak Dara Saya

Friday, July 1st, 2011

Ini anak dara saya..Sara namanya..ermm..kerenah melayan dia macam seorang puteri raja kayangan..anak dara saya pandai bergaya..bila angkat lensa cepat2 posing tanpa ada arahan..tiap malam dia akan cuba bukakan drybox saya untuk culik kamera saya..sangat merbahaya saya rasa..saya bimbangkan kalau dia dapat lens saya..sure dia akan bedak kan seperti dia bedakkan saya ketika saya tgh tido..bangun pagi seperti tepung goma’ saya jadinya..telatah saya membuat saya rasa senang dan tenang..kekuatan saya pada dia..Moga sara ceria selalu..i love u saraaaaa….

Aaqil Mukhriz

Friday, January 28th, 2011

My Superboy!!

Sara..Home Sweet Home

Friday, January 21st, 2011






 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge