AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Tag: ‘family potraiture’



Langkawi.

Thursday, December 15th, 2011

Salam.seperti yang diceritakan entry sblm ini,percutian kali ni percutian mmg xla terancang secara perfectnya..plan mmg ada..tapi memandangkan komitmen yang ada pada sy n wife membuatkan ingin postpone kan aje…Kita Hanya Merancang..Tuhan Tentukan..Rezeki Allah datang mencurah2..Dia bagi Kami Kelapangan Masa Rezeki Kesihatan jadi inilah hasilnya..dapat jugak jejaki Pulau Lagenda ni..Memang best..Sara n Mukhriz wow wow wow aje di mulut…Suasana yang memang jatuh cinta..mcm nak stay lama2 aje kat sini..mcm nak wat port datang tiap2 minggu..tarikan Wallahualam..keadaan pantai sekitaran cantik..cantik mcm tempat2 yang lain,pulau2 yang lain yang telah kami jejaki..tapi apa yang buat betul2 Fall in Love masih aku cari2 lagi…belum ada jawapan kenapa…Hati ni mmg telah di tawan.. 5 hari disini banyak jugak tempat2 yang popular kami pergi,tapi ada juga tidak kesempatan kerana hal2 yang rasa tidak sesuai pergi memandangkan si Sara n Mukhriz masih kecil untuk di bawa.apapun Subhanallah..n Best!

Me & My Family

Monday, October 17th, 2011

Di Pagi Syawal

Monday, September 5th, 2011

Salam Lebaran Salam Syawal..Maaf Zahir Batin.Pagi Syawal tahun ini Alhamdulillah dapat beraya di kampung halaman di Raub Pahang.sungguh Indah dan Meriahnya di pagi syawal kali ini.Aku dapat beraya dengan Putera dan Puteri serta Permaisuri hati  abah bonda adik2 semua.Lemang rendang menjadi juadah wajib.

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge