AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Tag: ‘jurugambar kanak-kanak’



Ijai & Umi | Bandar Tenggara

Thursday, December 13th, 2012

Kuantan

Tuesday, August 2nd, 2011

Perjalanan kali ini bersama seisi keluarga..yuhuuu..ke Kuantan Ibu Negeri Pahang Darul Makmur.Perjalanan yang mungin juga tidak terancang..mungkin juga di rancang..pada asalnya untuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan dan serba sedikit tugasan yang perlu di settlekan di Kuantan.Kuantan tetap macam 11 tahun dulu..masih sama..cuma sedikit2 perubahan yang ada.namun tidak lah nampak begitu ketara.Tiada apa sangat nak aku bebel di sini..takde jugak banyak gambar yang aku shot mahupun aku singgah..sebab di sini cuaca xberapa ok..kebelakangan ni angin kuat yang begitu menakutkan ( kata makcik aku la )..heheh..ok,asalnya dalam entry ni gambar anak2 aku & my Wife terchintaaa..itu aja..sooo stop di sini saja la ek..babaiii..

Anak Dara Saya

Friday, July 1st, 2011

Ini anak dara saya..Sara namanya..ermm..kerenah melayan dia macam seorang puteri raja kayangan..anak dara saya pandai bergaya..bila angkat lensa cepat2 posing tanpa ada arahan..tiap malam dia akan cuba bukakan drybox saya untuk culik kamera saya..sangat merbahaya saya rasa..saya bimbangkan kalau dia dapat lens saya..sure dia akan bedak kan seperti dia bedakkan saya ketika saya tgh tido..bangun pagi seperti tepung goma’ saya jadinya..telatah saya membuat saya rasa senang dan tenang..kekuatan saya pada dia..Moga sara ceria selalu..i love u saraaaaa….

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge