AMRI EFENDI - Malaysia Wedding | Engagement | Potraiture | Event  Photographer

About Amri Efendi

Johore | Malaysia Wedding Event Lifestyle Photographer.

Shot With Soul | 0167115485 | Instagram: amri.efendi | amkacak@yahoo.co.uk | amribinefendi@gmail.com | A&Y Creative Supply | JM0744184-H

Tag: ‘jurugambar kuantan’



Nurul Ain | Bertunang

Tuesday, September 20th, 2011

Yati & Adli | Nikah

Tuesday, September 13th, 2011

Perjalanan yang agak jauh..seminggu beraya di kampung halaman kali ini aku balik lagi ke kampung untuk melaksanakan tanggungjawab yang di amanahkan oleh rakan sekolah aku.Normayati Nordin..Yati ni aku berkawan sejak dari sekolah rendah lagi…walaupun xla serapat dengan rakan perempuan yang lain namun ada kala dulunya pernah la gak berdebat,melawak,nyakat,ngutuk…hehehe. Di kalangan rakan-rakan lain dia mmg seorang yang bijak pandai..kategori Genius jugak la..kalau dalam Top 10 Best student ujian atau exam mmg nama dia aje la..jgn nak berangan la nak nyelit..jauh sekali nama aku..hahaha..x heran la jugak dia skrg tgh cuti belajar as Lecturer di UTHM Batu Pahat untuk ke level  PHD..UK lagi kot gamaknya.. Namun pernikahan sgt meriah walaupun hujan dengan keriuhan jiran-jiran yang merewang usik mengusik latah melatah..kat sini jgak banyak kembali aku jumpa makcik-makcik pakcik-pakcik  kwn mak abah aku yang sudah hampir 12 tahun xjumpa..ramai lagi masih mengenali aku walau aku dah gemOooK..kadang2 ada masa aku di sakat menceritakan semula zaman2 muda mudi dulu..ahakss…

Ain (sNeak Peek)

Thursday, August 4th, 2011

Kuantan

Tuesday, August 2nd, 2011

Perjalanan kali ini bersama seisi keluarga..yuhuuu..ke Kuantan Ibu Negeri Pahang Darul Makmur.Perjalanan yang mungin juga tidak terancang..mungkin juga di rancang..pada asalnya untuk menghadirkan diri ke majlis pertunangan dan serba sedikit tugasan yang perlu di settlekan di Kuantan.Kuantan tetap macam 11 tahun dulu..masih sama..cuma sedikit2 perubahan yang ada.namun tidak lah nampak begitu ketara.Tiada apa sangat nak aku bebel di sini..takde jugak banyak gambar yang aku shot mahupun aku singgah..sebab di sini cuaca xberapa ok..kebelakangan ni angin kuat yang begitu menakutkan ( kata makcik aku la )..heheh..ok,asalnya dalam entry ni gambar anak2 aku & my Wife terchintaaa..itu aja..sooo stop di sini saja la ek..babaiii..

Hadi & Fiza

Monday, June 27th, 2011

 

All Images Copyright Amri Efendi | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge